Bezoek kasteel Ammersoyen

Kasteel Ammersoyen
Kasteellaan 1
5324 JR Ammerzoden
T (073) 59 49 582
E ammersoyen@glk.nl
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Bezichtiging

Kasteel Ammersoyen is opengesteld voor bezichtiging. Bezoek het kasteel op eigen gelegenheid, met een rondleiding of tijdens één van de vele evenementen.

U ziet er onder meer de torenkamers, de ridderzaal en het vrouwenverblijf. Via trappen in metersdikke muren bereikt u de museumzolder waar de archeologische vondsten uit de gracht een beeld geven van de geschiedenis. In de wapenkamer kunnen bezoekers onderdelen van een harnas passen. Ook voor kinderen is er van alles te beleven.

Horeca

Voor een lekker kopje koffie met gebak, een lunch of een borrel kunt u terecht in Koetshuis Kasteel Ammersoyen met een mooi terras met uitzicht op kasteel Ammersoyen. Meer informatie over de mogelijkheden. 

Kasteelwinkel

In het kasteel is een kasteelwinkel aanwezig met leuke kado artikelen, speelgoed, boeken, streekartikelen en souveniers. 

Evenementen

Jaarrond worden er evenementen voor jong en oud georganiseerd, van klassieke concerten en themarondleidingen tot evenementen met ridders en jonkvrouwen. Bekijk de evenementenagenda voor een overzicht.

Bereikbaarheid
Kasteel Ammersoyen is goed bereikbaar via de A2, afrit 19 Ammerzoden. Kijk voor mogelijkheden openbaar vervoer: op www.9292.nl.