Kinderfeestjes

Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen in Ammerzoden voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje. Ammersoyen is een middeleeuws kasteel met torens, een gracht en een ophaalbrug. Voor even wanen jullie je echte ridders en jonkvrouwen!

Speuren & Spelen feestje

Ga met je kinderfeestje zelf op ontdekkingstocht door het kasteel! Bij aankomst krijgen jullie de leuke Speuren & Spelen tocht mee waarmee jullie het kasteel gaan ontdekken.

Eerst doen jullie de opdrachten op het kasteelterrein waarmee jullie de code van de schatkist kunnen kraken. Vervolgens gaan jullie al speurend en spelend het kasteel ontdekken. Onderweg zijn er allerlei opdrachten en spelletjes te doen, kun je harnasonderdelen in de wapenkamer passen en kom je langs alle mooie plekken van Ammersoyen. 

Kinderrondleiding

Iedere eerste woensdag van de maand is er gelegenheid om met je kinderfeestje aan te sluiten de Kinderrondleiding door kasteel Ammersoyen. Een leuke manier om je verjaardag te vieren!

Bij aankomst op het kasteel verkleden jullie je tot ridder of jonkvrouw. Na een korte film laat een gids jullie alle spannende kamers en torens van het kasteel zien. Via mysterieuze muurtrappen klimmen we ook naar wapenkamer, waar je onderdelen van een harnas mag passen! We sluiten de rondleiding af met een bezoekje aan de spannende kerker van het kasteel!

Compleet feestje

Willen jullie het kinderfeestje smakelijk afsluiten? Dat kan met een pannenkoekenmenu in het naast het kasteel gelegen Koetshuis. De kok bakt lekkere pannenkoeken voor jullie die je zelf een ridder of jonkvrouw gezicht gaat geven. Je krijgt er ook een glaasje frisdrank bij en als toetje een lekker ijsje.